IT секторът и навлизането на няколко компании в областта на

...
IT секторът и навлизането на няколко компании в областта на
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

IT секторът и навлизането на няколко компании в региона на финансовите услуги са секторите, в които се оферират оферти за работа. Фирми от автомобилната индустрия и търговията също набират чиновници.

САМ БС ЕООД



Компанията е водач в региона на търговията със артикули за домашни любимци и продуктивни животни. В партньорство с водещи компании в региона компанията е вносител и дистрибутор на одобрени и търсени международни марки като Hill "s, Ferplast и други.

Вижте свободните позиции на САМ БС ЕООД

Волво Груп България ЕООД



Компанията е част от Volvo Group, водещ производител в световен мащаб на камиони, рейсове, строителна техника, морски и индустриални дизелови мотори. Volvo Group също по този начин предлага цялостни решения за финансиране и сервизно обслужване. В България компанията е комерсиална организация със сервизна мрежа за марките камиони Volvo и Renault и включва 4 сервизни точки на територията на страната: София, Пловдив, Бургас и Варна. Сервизната мрежа обслужва и двете марки с фокус върху качеството и удовлетвореността на клиентите.

Вижте свободните позиции на Волво Груп България ЕООД

Б.М. Инвестментс ЕООД



Компанията работи в областта на финансовите услуги. Започва активност през 2015 година с 20 чиновници. Към днешна дата те към този момент са 80. Основната полезност за компанията са нейните чиновници. Търси най-хубавото и предлага най-хубавите условия за работа на своите чиновници. Предлага чудесна опция на тези, които желаят да създадат сполучлива кариера на финансовите финансови пазари. Компанията предлага доста положителни бонуси и комисионни.

Вижте свободните позиции на Б.М. Инвестментс ЕООД

SILVER STAR



Фирмена група Силвър Стар (Silver Star) е новият формален представител, вносител и дилър на немския тръст Даймлер АД (Daimler AG) за България. В нашето портфолио ще откриете „ звездата “ на Даймлер – Mercedes-Benz, както и марките – SETRA, FUSO и SMART. Дейността на компанията обгръща: продажби на нови леки, лекотоварни и товарни автомобили; продажби на аварийни части; продажби на използвани автомобили; следпродажбено обслужване, включително бояджийно-тенекеджийни дейности; лизинг и обезпечаване на коли. Разполага с дилърски центрове в София, Пловдив и Варна.

Вижте свободните позиции на SILVER STAR

ДЖАМБО



Магазинът за играчки Jumbo е основан през 1986 в Атина (Гърция). Бързо се трансформира в обичано място за дребни и огромни и всички тези, които обичат игрите и осъзнават нуждата от креативност. Почти 30 години по-късно Jumbo има верига от 62 магазина: 51 в Гърция, 8 в България и 3 в Кипър. У нас младите без трудов опит могат да стартират работа и благодарение на системата за разширено образование да доближат до една от многочислените позиции, които се оферират.

Вижте свободните позиции на ДЖАМБО

Програмикат ООД



Млада компания на българския пазар, която е профилирана в консултирането, техническото обслужване, създаването и поддръжката на компании отвън IT бранша. Разполага с сътрудници в Съединени американски щати и Европа. Партньор на „ Програмикат” е RedmineUP, който е водач в региона на IT решенията, основани на Open Source platform Redmine. С помощта на техните приставки е допустимо ръководството на всички бизнес процеси. Сред клиентите й са 25 компании от Fortune 500 като Bosch, IBM, Airbus, Fujitsu, Schneider Electric, NASA, AT&T, CISCO.

Вижте свободните позиции на Програмикат ООД

САРКК БЪЛГАРИЯ ЕООД



Компанията е извънреден вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания и Македония. Целта на компанията е ориентирана към здравословния и постоянен напредък и подбудена от полезностите на корпоративната обществена отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в промишлеността и спомага за нейния непрекъснат напредък, като съумява да задоволи потребностите и на най-взискателните клиенти и я трансформира в мечтан шеф.

Вижте свободните позиции на САРКК БЪЛГАРИЯ ЕООД

SEMMA Management Ltd .



Компанията оказва помощ на международните аграрни стопани като предлага усъвършенствани технологии в областта на селското стопанство. Предлага на прозиводители от целия свят лесна за потребление система.

Вижте свободните позиции на SEMMA Management Ltd.

Воле Лабс ООД



Още през цялото време компанията има вяра във опциите на SQL Server Integration Services. Решихме като цел да си сложим основаването на най-хубавата ETL платформа. Вярваме, че най-хубавият метод да предскажете бъдещето е сами да го създадете.

Вижте свободните позиции на Воле Лабс ООД

Експрес Гарант Наказателен кодекс ЕООД



Компанията предлага висококачествени артикули на български и задгранични производители. Служителите имат опция да работят в динамична среда, в екип от експерти. Работодателят предлага дълготрайна претовареност, финансова непоклатимост и отворени благоприятни условия, както и опция за развиване при еднакъв старт, разнородни стратегии от
бонуси, обвързани с персоналното и екипно показване.

Вижте свободните позиции на Експрес Гарант Наказателен кодекс ЕООД

ЕЙ СИ АЙ СЪПЛАЙС БЪЛГАРИЯ



Водеща компания в региона на IT дистрибуцията в Гърция, която е на пазара 20 години. Екипът й се състои от стимулирани младежи, които умерено могат да бъдат избрани като експерти в своята област. Към днешна дата компанията уголемява бизнеса си на Балканския полуостров, като стартира от България, където има потребност от търговски представител.

Вижте свободните позиции на ЕЙ СИ АЙ СЪПЛАЙС БЪЛГАРИЯ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР