Историята й е споделена над 2300 пъти във фейсбук, но

...
Историята й е споделена над 2300 пъти във фейсбук, но
Коментари Харесай

Изчезна Хайди – кучето на европейския ни шампион Ивайло Петров

Историята й е споделена над 2300 пъти във фейсбук, само че няма диря

Повече от 48 часа няма диря от сибирското хъски Хайди. Кучето е на европейския ни първенец в спортовете с впрегатни кучета Ивайло Петров. Само преди дни той донесе следващия златен орден за страната ни от Италия, където се организира Европейското състезание за родословни впрегатни кучета. А паралелно с него бе Хайди. На път за България обаче кучето изчезва.

Малко откакто идват в Плевен след дългото пътешестване към дома от Ботуша, Ивайло слиза и ревизира специфичното ремарке, в което се возят кучетата му. Оказва се, че мястото на Хайди е празно и от нея няма и диря.

Случаят е от вторник през дребните часове на нощта. Преди да стигне до крайната си дестинация, в Бълагрия Ивайло стопира единствено един път – в София, в " Люлин ". След това, когато стига в Плевен, кучето към този момент го няма. Следите му се губят от тръгването от столицата до идването в Плевен.

Хайди е 5-годишна, извънредно отзивчива, с оранжева каишка. Очите й не са сини, а кафяви. Във фейсбук постът за нея е споделян над 2300 пъти, само че към момента няма информация за животинката. Проверяват се единичните сигнали, които се подават, само че без резултат към този момент. Кучето не е засечено и от „ Екоравновесие “, и от природозащитните организации.

Семейството на Хайди моли, който я забележи сама или с човек, който я води, да се опита да я спре и да се обади на телефон 0877 666 566. Предлага се голямо заплащане - четирицифрена сума.

Хайди има и чип, който може да бъде разчетен при всеки ветеринар и по този начин ще излязат данните на притежателя й - Ивайло.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР