Историята с пострадалото семейство, чиято къща изгоря в Средец, се

...
Историята с пострадалото семейство, чиято къща изгоря в Средец, се
Коментари Харесай

Неочакван обрат с изгорялата къща в "Средец", връщат пари на дарителите

Историята с потърпевшото семейство, чиято къща изгоря в Средец, се оказа извънредно заплетена, защото двойката е била в комплицирани взаимоотношения преди траедията.

След излизането си от реанимация майката Даниела Голешева помоли за помощ да откри дребното си момиченце, защото бащата не й давал да се види с него, оповестява "Флагман ".

Ето какво разкрива тя:

„ В неприятни връзки съм с Петко Гангаров, детето ми е отведено от него и не съм го виждала, откогато излязох от болничното заведение. В момента не знам къде се намира дъщеричката ми, търся я с полиция на всички места. Не можем да я намерим.

Петко лъже служителите на реда къде се намира тя. Той сподели първо, че е на отмора в Родопите и си е взел болничен, с цел да я заведе, само че го намерихме на работа. На идващия ден излъга служителите на реда и сподели, че детето е с баба си, неговата майка, която е на 75 години и приема шепа медикаменти заран и вечер.

Тя не може да се грижи съответно за 3-годишно детенце. Моля Ви, помогнете ми да намеря дъщеричката си. Тя има потребност от майка си, тя е отглеждана напълно от мен и моята майка и от никой различен. Никога неговите близки не са изявявали предпочитание да гледат моето дете. Сметките, които е дал за дарения за възобновяване на дома ни, са персонално негови. Къщата е благосъстоятелност на майка ми, а парите са събирани без нейното знание”, сподели Даниела Голешева.



Даниела споделя, че не помни по какъв начин се е случила нещастието предходната неделя. Тя споделя, че през целия ден е чистила и подреждала дома, работила е и на двора, а детенцето изпратила при майка си в ж. к. „ Меден рудник”, с цел да има опция да си свърши всички домашен отговорности. Как е пламнала къщата, тя не си спомня.

Бащата Петко Гангаров има къща за посетители в Приморско и е добре позната фигура за локалните. Гангаров изясни, че не е отвличал детето си, а го е отвел на отмора с неговата майка в Родопите, с цел да му спести напрежението от дните след пожара в дома им в Средец.

„ Детето се усеща добре, на несъмнено място е, с баба си, която се грижи за него. Малката се чува постоянно с майка си. Аз се тормозя за това, че тя към момента не се е възстановила след пожара и е доста изнервена. Не съм й лишил детето, не съм го отвличал, то е на отмора с баба си”, сподели Гангаров.

Той твърди, че ще върне назад на донорите всички събрани средства, защото след изписването на Даниела излиза наяве, че двамата към този момент няма да живеят дружно. „ Всеки, който е изпратил пари по сметката, може да се свърже с мен и ще му ги преведа назад. Имаше хора от Приморско, които ми помогнаха и на които към този момент съм върнал даренията”, добави Петко.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР