Историята е разказана от един британец в Reddit, който твърди

...
Историята е разказана от един британец в Reddit, който твърди
Коментари Харесай

Историята на един младеж, който измисли как да отмъкне колата на своя втори баща

Историята е разказана от един британец в Reddit, който твърди че е по автентичен случай и се е случила преди 13 години, когато е бил още младеж. Тогава той нямал пари, а най-ценното му бил остарял преносим компютър. Един ден преносимият компютър по някаква причина спрял да работи и той решил да го покаже на своя втори татко.

Пастрокът му споделил, че приспособлението е безнадеждно счупено и предложил да го вземе за себе си. Младежът се съгласил. След 10 минути обаче младежът видял своя втори татко, който употребявал неговия преносим компютър. Мъжът споделил, че бързо намерил решение на казуса в интернет, и добавил: „ Благодаря за преносимия компютър “. Майката на момчето не се намесила.

" Бях сломен, той ми отвъкна компютъра, макар че към този момент имаше и компютър, и преносим компютър ", написа героят на историята. Няколко месеца по-късно той сформира проект за възмездие. Макар да няма визия по какъв начин се поправят компютри, той схваща от коли и по-специално от Audi. Един ден младежът отваря предния похлупак Audi A3 от 2001 година, което е благосъстоятелност на неговия втори татко и откача датчика за равнището на маслото, както и вакуумната тръба на турбината.

Мъжът се пробва да възпламени колата, само че светват доста знаци на таблото и той взема решение, че колата е за главен ремонт. Но към този момент не желае да влага в ремонта ѝ и се замисля дали да не я даде за скрап. Младежът пита втория си татко какъв брой ще коства колата на сметището и по-късно я купува от него за 120 английски лири. След това колата е пререгистрирана на момчето.

" Излязох на открито, подвигнах капака, престорих се, че виждам в телефона си за минута и включих всичко назад. Подкарах колата към блока и когато се върнах, му демонстрирах палец нагоре и споделих, че колата е наред. Той седеше с отворена уста и беше доста сърдит, а аз му отговорих: Можш бързо да намериш решение в интернет. Майка ми се засмя и още веднъж не се намеси. "

Авторът на историята казава, че към момента има това Audi A3 (на снимката) и е в чудесно положение. На форума Reddit тази обява стана доста известна и беше подкрепена от повече от 14 хиляди консуматори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР