Историк, зает в сферата на текстилната промишленост е десети в

...
Историк, зает в сферата на текстилната промишленост е десети в
Коментари Харесай

Историк, за когото София е кауза, а не е експеримент, е в топ 10 на ГЕРБ за общинари в София

Историк, ангажиран в областта на текстилната индустрия е десети в листата на ГЕРБ- за претенденти за общински съветници.

По обучение Драгомир Младенов е историк и балканист, по специалност е управител в текстилно дружество. Себе си дефинира като убеден консерватор и християнин. Това дължи на сплотеното си семейство. 

" За мен изключителни скъпи са вярата и любовта към народа ми ", споделя Младенов. 

Роден е в София през 1991 година Завършил е небезизвестната Класическа гимназия, по-късно следва история и геополитика на Балканите в " Софийски университет ". Има специализация по Балканска история в университета на град Янина, Гърция. Преминал е курс Politics and Economic of international energy към Science pro.

Представител на Младежи в YEPP (Младежкото ЕНП) и ръководител на Младежкия закостенял клуб (МКК) от тази година. Съорганзиатор на " Месец на фамилията ". Съучредител на Неправителствени организации, отдадено на пътната безопасност  " Избери живота ". Това е една от аргументите да желае да увеличи равнището на пътна сигурност.

Винаги е бил ангажиран в частния бизнес. 

" София е идея, а не е опит. Затова и одобрих да съм част от мощния тим на ГЕРБ- в борбата за столицата. "  

Приоритетните тематики, по които ще работя:

- Вярвам в опазването и популяризирането на богатото културно завещание на София. Нашият град е напоен с история и ще работя за отбрана на нашите исторически забележителности, обичаи и събития, които дават образа на столицата.

- Като претендент с християнски полезности имам вяра във значимостта на вярата и общността. Ще работя в поддръжка на начинания, които отразяват нашето християнско завещание. За мен това значи градеж на нови храмове, както и обгрижването на съществуващите.

- Консервативният метод към градското обмисляне значи виновен напредък. Ангажирам се да работим за разширение и развиване на София стабилно, давайки приоритет на зелените площи, парковете и екогосъобразната инфраструктура. Нека поддържаме салдото сред икономическо развиване и природата, която е нужна за всеки един от нас.

- Задръстванията в столицата са предизвикателство, с което би трябвало да се оправим. Ще работя за продължение посокaта на възстановяване на опциите за публичен превоз посредством вложения в пътната инфраструктура и разширение на метролиниите. Нека облекчим трафика, като в същото време понижим замърсяването.

- Винаги съм работил в областта на частния бизнес. Ще поддържам политики, които предизвикват предприемачеството и основаването и опазването на работни места. Удовлетворени бизнесмени значи процъфтяваща София.

- Опазването на природата е консервативна полезност. Ще подкрепям политики за понижаване на замърсяването, поощряване на преработването и отбрана на нашата естествена среда. Нека оставим чиста и витална София за идващите генерации.

И най-важното - ще ви прослушвам, приключи Драгомир Младенов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР