Истинско коледно чудо споходи семейство Анита и Бисер Манолови от

...
Истинско коледно чудо споходи семейство Анита и Бисер Манолови от
Коментари Харесай

Бебе се роди в семейство, преживяло трагедия

Истинско коледно знамение споходи семейство Анита и Бисер Манолови от Добрич, които през лятото на 2019 година изгубиха своя наследник. Тогава 18-годишният Дилян, който се ражда след доста компликации, се удави в морето край Поморие.

Преди дни - на 15 декември, те се снабдиха с рожба - на бял свят се появи синът им Владислав. Момченцето се роди със секцио, с тегло 3800 грама и дължина 52 сантиметра,съобщиха локалните медии.

" След като изгубихме Дилян беше доста мъчно. Буквално седмици по-късно двамата със брачната половинка ми взехме решение, че няма смисъл да се окайваме. Не че са спрели сълзите ни от заран до вечер, само че взехме решение да си имаме друго дете ", споделя бащата.

" Дилян се появи доста мъчно на бял свят като раждане ", споделя Бисер. Веднага откакто се женят с Анита й  откриват аневризма на мозъка . Дават й два-три % да оцелее. В Добрич акушер-гинеколозите са безапелационни, че дамата не би трябвало да ражда.

Въпреки че е нежна, брачната половинка му има мощна душeвност, забременява и на 28 години ражда Дилян.

" Срещу Коледа се случват чудеса и на нас се случи чудото Влади ", споделя бащата. 

След положителната вест той написа във Facebook:

" Добре пристигнало, благополучие на име Влади!  Жив и здрав, блажен и вдъхновен! Бъди образец за подражателство, бъди ярък лъч в живота на близки и другари, какъвто беше батко ти Диди, който постоянно ще носим в сърцата си!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР