Истински ветеран, който до навършването на 19-та си годишнина вече

...
Истински ветеран, който до навършването на 19-та си годишнина вече
Коментари Харесай

Истински ветеран! Само 19-годишен, а вече с 16 присъди и отново в ареста

Истински деец, който до навършването на 19-та си годишнина към този момент е натрупал  цели 16 присъди зад тила си още веднъж попадна за непрекъснато в ареста, написа " Монитор ".

Излязлият от килията на 2 ноември, където изтърпял наказване за кражба от 8 месеца затвор Спас С. бил хванат надрусан и с откраднат автомобил на центъра на град Мъглиж късно вечерта на 28 декември. При опит да бъде спрян за инспекция младежът натиснал крепко педала за газта на непознатия " Опел Фронтера “ и устроил същински екшън по улиците на градчето до момента в който в последна сметка бил арестуван и окован с белезници посред гориста околност.

В хода на първичната инспекция стана ясно, че Спас отмъкнал автомобила от паркинг на улица " Свети Кирил и Методий “ в родната си Стара Загора, след което " гостувал “ на свои другари в Казанлък, където се надрусал солидно с амфети.

При обиска в жабката на колата били открити дребни количества кокаин и марихуана.

Първоначално Спас С. е бил арестуван с прокурорско разпореждане на 72 часа, повдигнати са му две обвиняване: за заграбване на МПС и за шофиране под влияние на опиати, и двете са в изискванията на тежък рецидив. Районният съд в Казанлък е решил, че досегашната биография на младежа допуска нови незаконния дейния и по тази причина е постановена най-тежката мярка за неотклонение. Запознати с предишното на старозагореца описват, че за пръв път е попадна в полезрението на криминалистите едвам 13-годишен, месец откакто родителите му отпътували в чужбина на работа и го оставили на грижите на баба му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР