Истински сюжет за психиатрията – от хакерски атаки към публикации

...
Истински сюжет за психиатрията – от хакерски атаки към публикации
Коментари Харесай

Бойко даде 3 млрд. лева за Путин: Руски хакери ударили ГЕРБ

Истински сюжет за психиатрията – от хакерски офанзиви към изявления по три съответни тематики в страниците на ГЕРБ в обществените мрежи се плакаха през днешния ден от хунтата. По думите им следите на офанзивите водят към профили от Русия. Звучи в действителност необикновено, откакто точно шайката на Бойко похарчи над 3 милиарда лв. от нашия джоб, с цел да пусне съветския „ Турски поток “, с което свърши прелестна услуга на „ злия “ Путин, на който правеше теманета пред целия свят и даже му подари… кученце.

„ Снощи нашите информационни мрежи в обществените ни мрежи бяха ударени от хакерска офанзива. И то по-конкретно три изявления за газ и далаверите, които са се правили с него. Имаше клип и графична част, в която се обясняваше схемата с медиаторите. И третото беше публикувана подправена вест, че Борисов е споделил, че „ Газпром “ би трябвало да се върне през 2023 година в България “, разсмя България Георг Георгиев на конференцията през днешния ден.

Реклама

Според експерт по киберсигурност към ГЕРБ от момента на стартирането на тези изявления във „ Facebook “ са почнали „ масирани офанзиви “ с мнения – идентични, с едни и същи правописни неточности и идващи от съмнителни профили. Почти всички те били взети от съветската обществена мрежа „ В контакте “, а имената, с които се представяли тези профили, били съветски, евентуално поръчани от самия Владимир Владимирович.

След това водачът на партията Бойко Борисов за следващ път насочи голям брой обвинявания към предходното ръководство, като съобщи, че най-изгодното държавно управление за Путин било това на „ Продължаваме промяната “, Българска социалистическа партия и „ Демократична България “, като изключи от листата четвъртия съдружен сътрудник „ ИТН “, които по думите му се били усетили защо става дума и по тази причина се отдръпнали.

„ Вие, тези три партии, милиарди сте изнесли към Руската федерация. Най-значими растежи са осъществени при нефтени материали за 1,4 милиарда лева, 228,5% се е нараснал вносът на въглеводороди. Само за 3 месеца ръководство на тези три партии България стана три пъти по-зависима от Русия, “ твърди Борисов, като комфортно изкука за „ Турски поток “, от учтивост наименуван от него „ Балкански “.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР