Истински скандал се разгаря в медиите между известния певец Орхан

...
Истински скандал се разгаря в медиите между известния певец Орхан
Коментари Харесай

Орхан Мурад изригна: Заплаши Сузанита със съд


Истински скандал се разгаря в медиите сред известния артист Орхан Мурад и скандалната му щерка Сузанита. В основата стои изгонването на младата певица от бащиния й дом.

Нейната доведена сестра Александра упрекна Орхан Мурад в липса на съвест, тъй като съгласно нея единствено подобен татко може да изхвърли детето си на улицата. Тя счита, че повода няма значение и един родител не може да постъпи по този метод.

Доведената сестра написа мнението си в дълго писмо, което от своя страна Сузанита популяризира в нейните профили. Известността й и множеството почитатели спомогнаха то бързо да доближи до хиляди хора и да стане съществена тематика в обществените мрежи.

От своя страна  Мурад опроверга думите им, като съобщи, че никого не е изгонил  от вкъщи си, а даже на назад, те са го изгонили от неговия дом с държанието си. Тогава той е бил заставен да отиде на квартира.

Тогава той оставил някогашната си жена Шенай и Сузанита да живеят в първокласния дом, само че е трябвало да си заплащат режийните разноски. Не след дълго той бил потърсен от ЧСИ поради заведено дело от енергиен оператор, тъй като е натрупал неплатена сметка. Това му коствало най-малко 1000 лева, за които Орхан Мурад се чуди дали да не им заведе дело.

Източник: blitz.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР