Истински екшън спретнаха новата и бившата на пловдивчанин в апартамент

...
Истински екшън спретнаха новата и бившата на пловдивчанин в апартамент
Коментари Харесай

Скандално! Две жени се хванаха за косите и си биха шамари в Пловдив

Истински екшън спретнаха новата и някогашната на пловдивчанин в апартамент в града. Мъжът и първата му другарка живеели в жилище в Пловдив чартърен от 2019 г.  Впоследствие, обаче, връзките им се влошили и те се разделили. Затова решили да освободят употребения от тях апартамент.
Когато към този момент някогашната посетила жилището, с цел да вземе от него леглото на детето им, заварила там родителите на пловдивчанина дружно с новата му възлюбена. Мъжът и татко му отишли да реалокират буса на паркинга пред блока, с цел да качат багажа. През това време някогашната другарка влезнала в спалнята на жилището, където била последвана от новата дама в сърцето на пловдивчанина.  Упрекнала ч че посетила жилището по времето, в което и те изнасят багаж. Бившата настояла да напусне жилището, само че към този момент ядосана новата другарка ѝ блъснала пестник в лицето. Тя също дала отговор с пестник. След това двете се вкопчили една в друга, като почнали да се бутат и дърпат.
В този миг се намесила майката на мъжа, която която застанала сред тях и извела новата възлюбена от спалнята. Бившата се обадила на тел. 112 и съобщила, че била нападната и ударена в жилището, като поискала да бъде изпратена кола за спешна помощ, с цел да й окаже първа помощ, само че била ориентирана да посети сама здравно заведение. Междувременно заключила вратата на спалнята и останала сама в нея. Малко по –късно на място дошъл автопатрул на Първо районно.  Униформените разговаряли с присъстващите и откакто се уверили, че спора към този момент е завършил, а и били уверени от пловдивчанина, че той няма да допусне нова свада, посъветвали потърпевшата, в случай че има недоволства, да подава писмена тъжба за случилото се.
На идващия ден тя посетила отделението по Съдебна медицина, където е открита лека телесна щета. Така някогашната завела иск в съда против своята нападателка. Поискала 5000 лева обезщетение. Районният съд почел отчасти желае, като й присъдил 1000 лева Както някогашната, по този начин и нападателката обжалвали, само че решението било доказано и на последваща инстанция. То е дефинитивно.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР