Истински екшън с биячи и пистолети разиграха актьорите Башар Рахал

...
Истински екшън с биячи и пистолети разиграха актьорите Башар Рахал
Коментари Харесай

Башар Рахал праща биячи след Криско

Истински екшън с биячи и револвери разиграха актьорите Башар Рахал и Стоян Радев, а в ролята на тяхна жертва влезе Криско.

Причината – Радев се пробва да откъсне „ неприятното момче “ Криско от обятията на щерка си. Не става въпрос за действителна фамилна драма, а за видеото към новата ария на хитмейкъра от Габрово и Тита - „ Искам да бъда с теб “.

Ако заглавието ви звучи съмнително познато, то това е по този начин, тъй като парчето е кавър на тоталния шлагер на Мишо Шамара и Антибиотика от 2001 година.

Варненския рапър с позалязла популярност е отстъпил правата на сътрудника си.

„ Всичко това е с експлицитното мое позволение и утвърждение като продуцент на песента и притежател на правата.

Клипът е на мега положително равнище. Песента е напълно друга, само че направена по този начин, че да звучи в клубовете в идващите 20 години. Сметнах, че тази ария може да има втори живот, в случай че я създадат младежи, които знаят през днешния ден по какъв начин да вършат нещата по този начин, че да гърмят. “, изясни Мишо Шамара. Част от неговите вокали от оригинала се чуват на края на настоящата ария.

На режисьорския стол за видеото сяда Кирил Киров-Кико, а с изключение на Рахал и Радев, с присъединяване се разписва и актрисата Яна Маринова.

Звездата от „ Привличане “ се разхожда в токчетата на майката на Тита, която също е срещу връзката на „ младата двойка “. Сюжетът се върти към неразрешената обич на бедния Криско и антилопата на БГ попа, която е от заможна фамилия. Накрая рапърът даже отнася патрон в главата от ръката на Стоян Радев.

Феновете означават, че кавърът клони по-скоро към чалга звучене, само че към този момент дава сериозна поръчка за шлагер. За по-малко от денонощие, „ Искам да бъда с теб “ съумя да се подреди на върха по набиращи известност песни в YouTube и събра над 500 000 гледания за 15 часа. За съпоставяне, парчето „ Позна ли ме? “ на Азис, в което взе участие и Цветана Манева и разбуни духовете, реализира същи я резултат за цели три дни.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР