Истинската оценка на министрите ще бъде според това кое са

...
Истинската оценка на министрите ще бъде според това кое са
Коментари Харесай

Денков: Оценката на министрите ще бъде според това кое са свършили, а не колко често са се появявали пред камерите

" Истинската оценка на министрите ще бъде съгласно това кое са свършили, а не какъв брой постоянно са се появявали пред камерите. " Това съобщи министър-председателят акад. Николай Денков в отговор на въпроси онлайн във фейсбук.

" Добре е да бъдат по-активни, аз също им споделям от време на време " Трябва да обясните по-добре какво вършиме ", само че не може това да бъде решаващото. Колкото до оценките на Бойко Борисов и другите политици - ние се намираме в предизборна обстановка, вижда се, че партийните водачи обикалят страната, пробват се да нахъскат и задействат техните гласоподаватели - това е един от методите да го създадат. Но сега аз нямам съображение за никой от министрите да кажа " той или тя не се оправя " - в противен случай, работят доста съществено всички. Много е мъчно за всеки един от тях, тъй като с изключение на плануваните задания, те би трябвало да се оправят и с доста други, които заварват на съответното място. ", разяснява Денков.

" Не на последно място в доста от министерствата има стопански ползи, които би трябвало да бъдат пречупени, тъй като хора са привикнали да получават средства по един или различен метод - ние затваряме такива малки врати, и това си има своите отгласи в политическото пространство. ", безапелационен бе министър председателят.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР