Истинска огнена вендета и никакво съмнение, че модерният склад на

...
Истинска огнена вендета и никакво съмнение, че модерният склад на
Коментари Харесай

Подробности около снощния огнен ад в борсата в с. Кърналово! Туби с бензин били разположени навсъкъде около склада на ексдепутата Димитър Танев /СНИМКИ/

Истинска огнена вендета и никакво подозрение, че модерният склад на някогашния народен представител от Политическа партия ГЕРБ Димитър Танев, в региона на зеленчуковата борса в петричкото село Кърналово е съзнателно разпален, това научи Struma. com от свои източници.

Огледът на мястото на палежа открил, че през няколко метра към склада са сложени туби с бензин, ситуирани по този начин, че да пламне освен склада, а и постройките в съседство, земеделска аптека и халета.

Само бързата реакция на огнеборците предотвратила разрастването на пожара, само че складътна ексдепутата е погубен. Страшна завист и възмездие на съперници, това е най-вероятната версия, по която започнаха да работят проверяващите. Фамилията на Танев направи съвременен агромол на мястото, в което имаше всичко належащо за земеделието.

Щетите породени от среднощния пъкъл са големи, въпрекиче осъществяването на закононарушението е безусловно аматьорско, разясняват осведомени. Това е следващ сходен акт в зеленчуковата борса, преди време изгоряха няколко халета на аграрни производители, само че и досега няма оголен подпалвач. Очаквайте детайлности.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР