Истинска криза за презервативи е обзела олимпийското село в Пьонгчанг.

...
Истинска криза за презервативи е обзела олимпийското село в Пьонгчанг.
Коментари Харесай

Задават се сексуални оргии на Олимпиадата, защото...

Истинска рецесия за презервативи е обзела олимпийското село в Пьонгчанг. Организаторите оповестиха, че са планували 110 000 бройки от защитните средства, което значи, че на състезател се падат по 37,6 бройки. Това е връх за Зимни олимпийски игри. През 2014 година в Сочи бяха раздадени 100 000.

 Само, че има един проблем. До началото на откриването на Пьонгчанг 2018 има два дни, а презервативите за спортистите свършиха. Кошниците, в които се слагат кондомите в олимпийското село, стоят празни. „ Видях ги, в действителност са празни “, свидетелства немският играч по втурване с шейни Анди Лангенхан.

Това провокира мнения, че на Олимпиадата несъмнено се вихрят оргии, а спортистите допълват обичайните си тренировки с в допълнение потене в леглата.

 „ Не чакаме олимпийците да употребяват всичките презервативи. Мнозина от тях несъмнено взимат много бройки, които по-късно ще раздават на другари като сувенири “, разяснява представител на компанията, която създава кондомите.

По време на летните олимпийски игри в Рио де Жанейро през 2016 година уредниците раздадоха 450 000 презерватива. Австралийският тим тогава дойде в бразилския мегаполис със личен кондоми, които имаха специфичен лубрикант и предпазваха от страховития преди две години вирус „ Зика “.

 

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР