Истинска изненада на финала на “Гласът на България”, беше подкрепата

...
Истинска изненада на финала на “Гласът на България”, беше подкрепата
Коментари Харесай

Прецедент! Отпадналите участници от “Гласът на България” подкрепяха на финала Ягода, въпреки, че…! Ексклузивни снимки!

Истинска изненада на финала на “Гласът на България”, беше поддръжката на отпадналите участниците към Ягода, която също отпадна с някои от тях, още предният път, съобщи кореспондент на 7dnisofia.bg. Победител стана Ния, която впечатли и изуми всички с гласа си!



Участниците бяха с тениски на ягоди, което показваше негодуванието им от отпадането на неповторимата целогодишна Ягода. Лъчезарната надарена Ягода Тренева беше една от най-подкрепяните, даже и измежду участниците и огромната конкуренция тази година в предаването. До този миг не се бе случвало да има такава агитка измежду съперници, всички доста се сближили и даже близки на други участници дали своят вот освен за своите познати, а и за други.



Близките на Рафаел, да вземем за пример, дали своят вот с есемеси, повече за Ягода, в сравнение с за Рафаел, това показа самият той пред екипа на предаването. До какъв брой това е истина, или смешка, може единствено да допускаме.



Защо Ягода стана такава фаворитка на всички? Лъчезарното момиче, с изключение на усмивката и харизмата си, се оказа, че има и ужасно възприятие за комизъм, тя забавляваше всички зад кулисите и успокояваше останалите. Оределено се открояваше от другите, означиха очевидци.

Трио Тринити скандираха “Ягода” и посочваха своите тениски в нейна поддръжка, нищо, че отпаднаха в един епизод.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР