Истинска драма се разрази между футболните съпруги на Уейн Рууни

...
Истинска драма се разрази между футболните съпруги на Уейн Рууни
Коментари Харесай

Футболните съпруги на Рууни и Варди се хванаха за косите

Истинска драма се развихри сред футболните съпруги на Уейн Рууни и Джейми Варди. Колийн Рууни упрекна Ребека Варди, че е уведомила британския таблоид „ Сън” за персонални нейни каузи, само че половинката на футболиста на Лестър изрично отхвърля.

Колийн Рууни разгласява в Twitter дълъг пояснителен текст, в който разкрива, че нейни персонални изявления са изтичали във вестника, по тази причина се е наложило да направи свое персонално следствие.

Съпругата на Уейн Рууни твърди, че е задала своите настройки за дискретност, с цел да подсигурява, че изявленията са предопределени единствено за непосредствен кръг от хора, измежду които е и половинката на Варди.

Coleen Rooney has accused Rebekah Vardy of passing stories about her to The Sun newspaper - something Mrs Vardy strenuously denies.
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) October 9, 2019
Колийн твърди, че изявленията, които е пускала и се виждат единствено от избрани членове в акаунта ѝ, са подправени. Тези истории обаче се появяват във вестниците в следствие. В обяснението си госпожа Рууни написа, че с цел да се опита да потвърди това, тя е почнала да блокира един по един своите почитатели, с изключение на този на Ребека Варди.

Малко след обвиняванията госпожа Варди отговори в Instagram, като изясни, че няма нищо общо със случилото се.

Coleen Rooney has called out Rebekah Vardy on Twitter for selling stories about her to The Sun..

What a time to be alive!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР