Истината и само истината! Тези 4 женски зодии са наистина

...
Истината и само истината! Тези 4 женски зодии са наистина
Коментари Харесай

4 женски зодии, които стават ужасни, щом са в лошо настроение

Истината и единствено истината! Тези 4 женски зодии са в действителност ужасни, когато са в неприятно въодушевление. Когато тези дами не са на кеф, по-добре е да не ги доближавате. Но в положително въодушевление те са същински ангели. И по този начин, кои дами съгласно хороскопа са в действителност ужасни в неприятно въодушевление. Може би и вие сте в листата?

На първо място, несъмнено, e Скорпионът.

Тези дами са в действителност прелестни и по-добри от всички останали дами. Но единствено когато са в позитивно въодушевление. Ако нещо ги е ядосало, могат да ви погледна по този начин, че да усетите лед от вътрешната страна.

Умният човек просто не ги закача в това им положение. Ако го извършите, винете себе си, предизвестени сте. Никой с здрав разум не би желал да повтори тази неточност.

Ако дамата Скорпион пък плаче пред вас, значи ви е оказано най-висша форма на доверие.

На второ място са Лъвиците.

Гневът им може да изпепели всичко в близост. Което от време на време обичат да вършат. Те в никакъв случай не се уморяват от избухливи страсти. Напротив, по този начин презареждат

Ако видите, че Лъвицата е в неприятно въодушевление, тогава се отдалечете. В противоположен случай просто ще бъдете погълнати морално. Ако Лъвицата плаче, тогава е време да поднесете подарък и думи на опрощение.

На трето място са Водолеите.

Истински дами – те могат дълго време да не демонстрират неприятното си въодушевление Но в случай че съумеете в действителност да ги ядосате, бъдете сигурни, че това е последното нещо, което ще си спомняте.

Следва мъгла. Ако тя плаче пред вас, бъдете подготвени да й предложите същинско решение на нейния проблем.

На четвърто място са Раците.

Ако видите мирен ангел, не се заблуждавайте. Този ангел има и тъмна страна. И повярвайте ми, Жокерът е аматьор  спрямо нея.

Ако имате нещастието да видите нейната сенчеста страна, то това е нещо, което в никакъв случай няма да забравите. Раците постоянно плачат. Всичко, което би трябвало да извършите, е просто да й налеете парещ чай и да слушате.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР