Истината е, че тази кампания не е само за Европейския

...
Истината е, че тази кампания не е само за Европейския
Коментари Харесай

Иван Кръстев: Тази кампания е да се поиска оставка и незабавни избори в страната

" Истината е, че тази акция не е единствено за Европейския парламент, а с цел да се изиска оставка и незабавни избори в страната. На хората им писна от безграничната безочливост на ръководещото болшинство. Борисов обикаля страната единствено, с цел да реже ленти. Това е акция за оцеляването не на ГЕРБ, а за персоналното оцеляване на Бойко Борисов. За нас обаче това е акция, която цели смяна. Ние би трябвало да работим за възобновяване на законността, справедливостта - в този момент е времето. "

Това съобщи при среща с жителите на село Брягово Иван Кръстев, претендент за Екологичен потенциал от листата на " Българска социалистическа партия за България ", написа izbori.bg.

" Двоен стандарт по отношение на България има - и той не е единствено в храните, а и в отношението към хората и страната ни ", разясни Кръстев. Социалистът засегна и един от най-важните въпроси за България - обезлюдяването и демографската рецесия.

" През последните три години хиляди българи са отпътували зад граница. И това са хора главно в трудоспособна възраст. Ако по времето на " неприятното ръководство " на тройната коалиция, през 2009 са се родили 88 000 деца, то през днешния ден са едвам малко над 53 000. Дали това е от положително, или поради ръководството на Борисов? ", попита претендентът.

По-късно Иван Кръстев и проф. Румен Гечев участваха на откриването на новия информативен офис на Българска социалистическа партия в община Първомай.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: