Истината е, че освен хората, които просто не искат да

...
Истината е, че освен хората, които просто не искат да
Коментари Харесай

Хапче ще замества упражненията

Истината е, че с изключение на хората, които просто не желаят да упражняват, не всеки може да прави физически извършения. Хора с заболявания, които засягат мускулите, затлъстелите хора и пациентите след интервенция имат съществени проблеми с физическите извършения.

И това може да бъде доста фрустриращо за тях и за околните им. Но по какъв начин би звучало, в случай че един ден хапче, което се приема през устата, успее да провокира същите резултати, които би провокирало едно или повече извършения? Звучи като извадено от приказен разказ, нали? Може би не напълно.

Подобно магическо хапче може би е на път да се появи напълно скоро. Представете си “лекарство”, които ще ви даде повече устойчивост и надзор на тежестта, без да се наложи да изкачите и едно-едничко ходило. Екип от учени тестват няколко химически съединения, които могат да вършат тъкмо това, написа сп. "Обекти ", цитирайки Science Alert.

“Нашата водеща цел е да разберем по какъв начин работят генетичните механизми, който са свързани с резултата от физическите упражнения”, изяснява Роналд Еванс от генната лаборатория в Ла Хола, Калифорния. “Опитваме се да създадем медикамент, който да ни помогне да задействаме системата, която се включва по време на упражнения”. Той има поради генетичната система, която се включва по време на извършения, и която провокира резултатите от тренировките.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР