Истерията около мача на световния шампион в супертежка категория Антъни

...
Истерията около мача на световния шампион в супертежка категория Антъни
Коментари Харесай

40 паунда струва нощувка в палатка за мача на Кобрата

Истерията към мача на международния първенец в супертежка категория Антъни Джошуа против Кулрат Пулев в Уелс добива съществени размери. А парите ще валят, това е ясно!

“Меридиан Мач ” оповестява, че всички хостели в Кардиф и околията в радиус от 25 благи за датата на борбата са ангажирани от месец. Мачът за поясите на WBA, IBF и IBO е на 28 октомври на стадион “Принсипалити ”.

Заради огромния интерес от управата на града са взели решение да пуснат тревните площи в покрайнините за къмпингуване. Цените на нощ обаче се равняват на легло в 4-звезден хотел у нас. Така, в случай че желаете да ангажирате място за палатка за една нощ, ще би трябвало да извадите 40 паунда. За целия уикенд има понижение и коства 60 паунда.

В Лондон пък към този момент наши сънародници вършат организация за Кардиф. Във Facebook групата “Българи в Лондон ” е отворена полемика за разделение на разноските за път. Има даже предложения за наемане на рейс за последния уикенд на октомври с алтернатива за нощувка в него на заплатен паркинг.

Билети за борбата пък съвсем не останаха. Все още могат да се намерят единични бройки от 45 паунда, които са за най-горните редове на “Принсипалити ”. Първи свършиха най-скъпите по 1500 паунда.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР