Истериите, мистериите и залаганията за новите предполагаеми участници във ВИП

...
Истериите, мистериите и залаганията за новите предполагаеми участници във ВИП
Коментари Харесай

Глупостите на Наско Лазаров: Благо Г. искал 300 бона от ВИП Брадър!

Истериите, мистериите и залаганията за новите хипотетични участници във ВИП Брадър стартира да ескалира. Последният случай, в който се спекулира с пословичен хонорар за присъединяване в шоуто е този на екс футболиста Благой Георгиев, научи HotArena.

Според „ България Днес “ , Джизъса е преговарял с продуцентите за  500 000 лв., само че след това заковал на " скромните " 300 000, определяйки се като извънреден състезател.

Тъй като в последната година Благо няма никакви задължения, с изключение на да обикаля нощните клубове, персоната му надали е забавна на различен, с изключение на на неговия пиар Наско Лазаров. Вероятно измислицата, че Георгиев ще влиза въобще в къщата е негова, както и концепцията за смешната цифра, която никой в историята на родния Брадър не е получавал. Най-малко тя ще отиде в джоба на Благой, който с изключение на с обиколките по нощните заведения на столицата няма с какво друго да се похвали. И с креватната си спекулация с Русата Златка.  

„ На подобен стадий от старт на шоуто сме, че не можем да разясняваме дали даден участник ще влиза и дали се водят договаряния “ , е формалният отговор от пиарите на ВИП Брадър по отношение на влизането на Благо Джизъса.   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР