Испанският стартъп Earthdas заяви, че е разработил нов тип акумулаторни

...
Испанският стартъп Earthdas заяви, че е разработил нов тип акумулаторни
Коментари Харесай

Нова графенова батерия се зарежда 12 пъти по-бързо от литиевойонната

Испанският стартъп Earthdas съобщи, че е създал нов вид акумулаторни акумулатори, които се зареждат 12 пъти по-бързо от в този момент съществуващите литиевойонни. Вече се приготвя първата партида.
Основателят на компанията Earthdas е почнал всичко с концепцията да сътвори доста положителни електрически колела. Рафа Терадас е желал да създава и продава електрически колела, само че се сблъскал с неефективността на на сегашните баттерии. Търсенето на решение на този проблем го довело в локалния институт за проучване в региона на предпазване на силата.

Терадас се включил към плана за потреблението на графен в акумулаторните акумулатори. Заедно те постигнали сериозен триумф и той към този момент ги продава посредством своята компания Earthdas.

Увеличаването скоростта на зареждане е реализирано посредством потреблението на еластичен електролит, основан на графен. Тестовете демонстрират, че новите акумулатори се зареждат 12 пъти по-бързо от общоприетите литиевойонни акумулаторни акумулатори .

За разлика от многочислените лабораторни опити, Earthdas предлага на всички за проби и премерване на прототипа на новата батерия. В момента се приготвя първата партида от 3000 акумулатори. Те ще бъдат изпратени непосредствено на другите производители на електрически колела и електрически автомобили.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР