Испанският парламент в четвъртък одобри указа на правителството на малцинството

...
Испанският парламент в четвъртък одобри указа на правителството на малцинството
Коментари Харесай

Испания одобри мерките за енергоспестяване

Испанският парламент в четвъртък утвърди указа на държавното управление на малцинството за икономисване на енергия,  съобщи " Ройтерс ". Така бяха признати непопулярните ограничения, които са в действие от 10 август и съгласно администрацията към този момент са понижили потреблението на електрическа енергия.

Въведени като част от устрема на Европейския съюз (ЕС) да се откаже от съветския газ, ограниченията варират от наложителни температурни ограничавания за климатизация или отопление до изключване на осветлението в публични здания и витрини.
 В Испания понижават климатиците и гасят витрините за икономии
В Испания понижават климатиците и гасят витрините за икономии

Новите ограничения причинявали " мрак, беднотия и горест ", съгласно опозицията

Дали ограниченията, утвърдени със 187-161 гласа, ще оказват помощ на Испания да извърши европейския си ангажимент да понижи потреблението на газ със 7%, обаче, остава да се види, защото в последно време комуналните услуги употребяват повече газ след тежката суша, лимитирана от производството на водноелектрическа сила. прочети повече Допълнителни ограничения се чакат идващия месец.

Основните опозиционни партии разкритикуваха ограниченията като спонтанни, неефективни и нездравословни за стопанската система.
 Испания отхвърля проекта на Европейски Съюз за понижаване на потреблението на газ с 15%
Испания отхвърля проекта на Европейски Съюз за понижаване на потреблението на газ с 15%

Рибера: Защитаваме европейските полезности, само че няма се жертваме без даже да са ни поискали авансово мнението

В края на юли, министрите на енергетиката на Европейски Съюз договориха съглашение, което може да наложи наложително систематизиране на газа в целия блок при положение на дефицит на доставки през зимата - и непринудено страните да намлят търсенето на газ с 15 % до март.

Мадрид се опълчи на първичното предложение на Комисията на съображение, че той не взема поради съответно другите национални енергийни миксове, комерсиалните връзки и равнищата на взаимозависимост от съветския газ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР