Испанският колос е сериозно застрашен от това да отпадне от

...
Испанският колос е сериозно застрашен от това да отпадне от
Коментари Харесай

Мисията възможна: Барса трябва да бие Байерн, за да оцелее в Шампионска лига

Испанският исполин е съществено заплашен от това да отпадне от Шампионска лига още в груповата фаза на конкуренцията. В финален шести мач от групите каталунците гостуват на немския първенец Байерн Мюнхен, а единствено победа ще подсигурява на Барса несъмнено място в елиминациите на шампионата.

към този момент си обезпечи класиране за елиминациите, откакто завоюва предходните си пет срещи в . Сега баварците могат да вгорчат живота на намиращия се в рецесия Барселона, който понастоящем е втори със седем точки - с две повече от Бенфика, който е с идентична голова разлика с " блаугранас " и ще одобри вкъщи отбора на Динамо Киев.

4.50 коефициент за Барса да победи Байерн на " Алианц Арена "
В случай, че Бенфика победи Динамо, това би означавало, че даже и тъждество за Барса на " Алианц Арена " няма да е задоволително, защото португалците ще ги изравнят по точки и ще са с по-добра голова разлика. Барселона се нуждае от победа против Байерн, а за подобен залог предлага коефициент 4.50. За тъждество в мача коефициентът е 4.60, а за победа на домакина Байерн - 1.62.


Ще има ли " дъжд от голове " в Мюнхен?
Барса загуби от Байерн с 0:3 на " Камп Ноу " в първата среща сред двата тима в груповата фаза. Каталунците нямат положителни мемоари против този противник и от предходната година, когато баварците ги разгромиха с 2:8 в едно от най-срамните провали в историята на Барселона. Дали и в този мач ще " завалят " голове? дава 1.38 коефициент за над 2,5 гола в мача, до момента в който за под 2,5 гола коефициентът е 3.10. Залогът за това двата тима да отбележат гол в мача е 1.43.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР