Испанският бранд за дизайн, производство и дистрибуция на мебели Kave

...
Испанският бранд за дизайн, производство и дистрибуция на мебели Kave
Коментари Харесай

Испански търговец на мебели със 100 магазина по света откри първия си обект в България

Испанският бранд за дизайн, произвеждане и дистрибуция на мебели Kave Home откри своя първи магазин в България.

Брандът Kave Home е основан като онлайн платформа за търговия с мебели и аксесоари през 2013 година, а през 2019 година трансформира концепцията си и отваря първия си физически магазин в Испания. Към днешна дата Kave Home присъства в повече от 80 страни в света и има над 100 физически магазина. През 2022 година компанията отваря 42 нови физически магазина в 13 страни.

Kave Home завърши финансовата 2022 година с оборот от 153 милиона евро - нарастване от 34% спрямо 2021 година и удвояване на оборота по отношение на пандемичната 2020 година.

 Веригата TEDi продължава експанзията си в България с първи магазин в София
Популярна немска верига с 6 магазина у нас открива за първи път обект в София

Той ще се намира в столичен търговски център

Плановете на компанията са да отвори повече от 60 нови физически обекта по целия свят и  да доближи оборот от над 200 милиона евро през 2023 година

" Откриването на първия български магазина на Kave Home е значима стъпка в тактиката за напредък на марката. В ролята си на районен център, България уголемява наличието на марката Kave Home в района и укрепва позицията на марката като международен водач в решенията за мебели, дизайн и украса ", разясниха от компанията.

Обектът в София е открит в партньорство с Де 5 Студио. Фирмата е формален и извънреден представител на Kave Home за България.
 Снимка 626667
Източник:

Главният търговски шеф на Kave Home господин Йохан ван Стаалдуйнен показа, че вижда голям капацитет в партньорството с Де 5 студио в нашата страна и чака отлични резултати от Kave Home България.

Kave Home България

Разположен на повече от 450 кв. м, българският магазин на Kave Home се намира на бул. " Витоша " 105.

Брандът предлага мебели и аксесоари за изцяло обзавеждане на дома - дивани, столове, маси, спални, осветяване, култивиран мебели, както и специфични серии за деца и домашни любимци.
 Снимка 626669
Източник:

Kave Home България разполага с всички мебели и аксесоари на склад. По този метод те доближават до клиентите в най-кратки периоди.

В магазина има и обособена зона за срещи на архитекти, дизайнери и клиенти - за улеснение в работния развой.

Допълнение към новия магазин е онлайн  за извършване на покупки, който ще бъде пуснат в околните месеци. Той ще разполага с необятна гама от артикули за дома, приспособени към потребностите и желанията на локалните консуматори.

Kave Home е водеща интернационална компания за дизайн, произвеждане и дистрибуция на мебели с над 100 физически магазина и наличие допълнително от 80 страни в света. Основана е от Франсеск Джулия през 1982 година, когато той е единствено на 22 години и работи като шлосер. Уникалната му визия за капацитета на мебелната промишленост обаче го трансформира в сполучлив бизнесмен.
 Снимка 626671
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР