Испанските медии засипаха с похвали , след като шампионите в

...
Испанските медии засипаха с похвали , след като шампионите в
Коментари Харесай

Испанските медии възхваляват Реал Мадрид след най-великата нощ на Бернабеу

Испанските медии засипаха с похвали, откакто първенците в реализираха незабравим триумф против Манчестър нощес и се класираха за финала на Шампионската лига. Сити водеше с 1:0 минути преди края на постоянното време и се виждаше на финала в Париж преди две попадения на и дузпа в продълженията на да донесат на домакините триумфа с 3:1 и правото да играят за трофея против.

" е отвън този свят " е заглавието на основания в Мадрид вестник " Ас ", съпроводено от фотография на тима, който чества пред част от публиката на домакините. Вестник " Спорт " просто написа " Невероятен ", откакто Реал още веднъж обърна резултата, както го направи и против по-рано в шампионата. " Марка " отбелязва успеха като " най-великата нощ в историята на Бернабеу ". " Ако против Пари Сен Жермен беше необяснимо, в случай че против беше необикновено, нощес беше просто най-хубавата вечер на един стадион, който е виждал този тим във всички цветове и това споделя всичко ", гласи водещата им публикация. Базираният в Барселона " Мундо Депортиво " го разказа като " Магически ден ", до момента в който каталунската радиостанция RAC1 сподели, че " това не е футбол, това е паранормален феномен ".

Реал ще се изправи против в повтаряне на финала на Шампионската лига през 2018 година на стадион " Стад дьо Франс " на 28 май.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР