Испански журналисти дадоха нов импулс на една от конспиративните теории

...
Испански журналисти дадоха нов импулс на една от конспиративните теории
Коментари Харесай

Огромен скандал! Испански вестник извади факти: Световното е уредено, бутат Меси към титла

Испански публицисти дадоха нов подтик на една от тайните теории за Мондиал 2022. Според тях, международното състезание е уредено и задачата е Аржентина да завоюва купата за първи път след 1986 година Както е известно, „ гаучосите “ се класираха на финала след победа с 3:0 над Хърватия.

„ Уредено ли е международно състезание? За Меси “, това написа журналистът Анхел Марбан в испанския „ Ас “.

Той поддържа тезата си с съмнително пристрастна обява в туитър в формалния испаноезичен профил на Мондиал 2022 в обществената мрежа часове преди полуфинала против Хърватия. „ Днес е “, пишеше в туита, който е съпроводен с емотикон на аржентинското знаме.

Мнозина одобряват това деяние на профила като прекомерно необичайно, защото формален канал на ФИФА би трябвало да е безпристрастен.
Друг испански публицист – Енрике Балесте, обърна внимание на дузпите в интерес на аржентинците. 11-метровият углавен удар, отсъден за „ гаучосите “ против Хърватия е петият досега, даден за отбора на Лионел Скалони в игровото време на мачовете.
Двата обстоятелството единствено ожесточават разискването на разнообразни тайни теории за Мондиал 2022, като главната измежду тях към този момент е обвързвана със подозренията за операция в интерес на Лионел Меси и съотборниците му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР