Испанската суперзвезда в мъжкия тенис Рафаел Надал е дал положителен

...
Испанската суперзвезда в мъжкия тенис Рафаел Надал е дал положителен
Коментари Харесай

Проблем. Рафа Надал пипна коронавирус

Испанската суперзвезда в мъжкия тенис Рафаел Надал е дал позитивен тест за ковид след завръщането в родината си от демонстративния шампионат в Абу Даби.

" Здравейте на всички. Искам да ви осведомявам, че на връщане у дома, откакто участвах в шампионата в Абу Даби, дадох позитивен PCR тест за COVID-19, който бе взет при идването ми в Испания. Както в Кувейт, по този начин и в Абу Даби минавахме проби всеки 2 дни и всичките резултати бяха негативни. Последният бе в петък и резултатът излезе в събота.

Преминавам през неприятни моменти, само че имам вяра, че нещата ще се оправят последователно. В момента съм в карантина у дома и споделям това и поради хората, които са били в контакт с мен. В умозаключение ще кажа, че би трябвало да имам огромна еластичност с календара ми ще проучвам опциите ми според от положението ми.

Ще ви осведомявам за решението ми в кои шампионати ще вземам участие. Благодаря на всички за разбирането и поддръжката ", написа Надал в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР