Испанската сензация в тениса Карлос Алкарас, който в момента е

...
Испанската сензация в тениса Карлос Алкарас, който в момента е
Коментари Харесай

Карлос Алкарас също се отказа от турнира в Монте Карло

Испанската сензация в тениса Карлос Алкарас, който сега е под номер 2 в международната класация, разгласи във вторник, че няма да взе участие в шампионата в Монте Карло, който стартира на 9-и април и е до 16-и април. С него се поставя началото на сезона на червени кортове, а по-рано денем Рафаел Надал също разгласи, че няма да взе участие в шампионата.

" След като се съветвах през днешния ден (б. а. - вторник) с моя доктор, доктор Лопес Мартинес в Мурсия, няма да бъда в положение да вземам участие в Монте Карло, с цел да открия сезона на червени кортове ", написа в профила си в Туитър Алкарас, който на 5-и май ще навърши 20 години.

Той страда от посттравматичен артрит на лявата ръка и от мускулни проблеми на гърба, които " изискват отмора, с цел да се приготвя за всичко, което следва ", посочи той.

Канадецът Феликс Оже-Алиасим също няма да играе на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Монте Карло. Тенисистът, който е №7 в ранглистата на АТП сега, има проблем с лявото коляно. " Реших, че най-умното решение е да си взема отмора известно време, с цел да мога да бъда изцяло възобновен за шампионата в Мадрид ", написа Оже-Алиасим в Инстаграм.
 Надал няма да взе участие на шампионата от сериите
Надал няма да взе участие на шампионата от сериите " Мастърс " в Монте Карло

Испанецът към този момент пропусна два шампионата Мастърс този сезон - в Индиън Уелс и в Маями.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР