Испанската журналистка и писателка Рут Баса обяви във вторник, че

...
Испанската журналистка и писателка Рут Баса обяви във вторник, че
Коментари Харесай

Отново обвиниха Жерар Депардийо за изнасилване

Испанската журналистка и писателка Рут Баса разгласи във вторник, че е подала тъжба в Испания против френския артист Жерар Депардийо за обезчестяване, случило се в Париж, предаде Агенция Франс Прес.

51-годишната жена е декларирала, че предишния четвъртък е подала тъжба в испанската полиция за обезчестяване, за което твърди, че се е случило по време на изявление с френския артист на 12 октомври 1995 година за списание " Синемания ". 

Рут Баса, която по това време е била на 23 години, а артистът - на 46 година, твърди, че събитието се е случило в пространствата на някогашната продуцентска компания Roissy Films.

От полицията и прокуратурата са обяснили, че не са в положение да потвърдят подаването на тази тъжба, която ще бъде третата против артиста за полово принуждение след 2018 година

В началото на декември по националния ефирен канал " Франс 2 " беше излъчен проверяващ документален филм по отношение на обвиняванията в полови похищения против Депардийо. Той включва кадри, на които артистът неведнъж прави неприлични забележки и жестове по време на пътешестване до Северна Корея през 2018 година Репортажът провокира нова вълна от потрес, добавя Нова. 

В Испания закононарушението " полово посягане " включва и обезчестяване съгласно Наказателния кодекс.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР