Испанската футболна федерация обмисля да прати повиквателна на младия талант

...
Испанската футболна федерация обмисля да прати повиквателна на младия талант
Коментари Харесай

Испанците ще залагат на сигурно в случая с Байчетич от Ливърпул

Испанската футболна федерация обмисля да прати повиквателна на младия гений на Ливърпул Стефан Байчетич още за идващия мач на първия тим, разкрива “Ас ”. Целта е по този метод да се подсигури, че 18-годишният футболист в действителност ще играе за представителния отбор на иберийците, а не за този на Сърбия, каквато опция също има.

Байчетич е роден във Виго, като майка му е испанка, а татко му е сърбин. Той е мечтан и от двете федерации.

Засега Стефан е част от юношеския народен отбор на Испания, само че има право да се реалокира в този на сърбите. От “ла роха ” се тормозят, че той може да бъде уверен да избере родината на татко си, тъй като баща му Сърджан Байчетич е бил съотборник в Цървена звезда с сегашния селекционер на “орлите ” Пикси Стойкович.

В края на декември “Ас ” към този момент осведоми, че Байчетич-младши е избрал да играе за Испания, само че във федерацията желаят да се подсигурят, с цел да не позволен неточност като примерно с Алехандро Гарначо от Манчестър Юнайтед. Последният също е роден в Иаспания, само че аржентинците към този момент съумяха да го убедят да играе за тях. Същото се случи още с юношите на Реал Мадрид Нико Пас (18 г.), също избрал “гаучосите ”, и Алваро Родригес (18 г.), предпочел Уругвай.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР