Испанската армия постави служителите на едно от най-елитните си звена

...
Испанската армия постави служителите на едно от най-елитните си звена
Коментари Харесай

Испанската армия сложи на диета една от най-елитните си части

Испанската войска сложи чиновниците на едно от най-елитните си звена " Ла Легион " на диета, защото част от тях са затлъстели.

" Ла Легион " е първокласен пехотен полк, учреден преди съвсем век, именуван още " Младоженци на гибелта ". Войниците са известни със своята устойчивост. Въпреки това се появиха опасения, че легионерите са почнали да излизат от форма.

Някои от аргументите за нарасналото тегло на военните са по-високата междинна възраст и неналичието на фитнес уреди в базите на " Ла Легион ".

Повече от 3000 военнослужещи са минали тест, с цел да се дефинира показателя им на телесна маса. От данните излиза наяве, че 6% от тях са затлъстели. Те са получили хранителни препоръки и проекти за извършения, които да им оказват помощ да изгубят сред 500 грама и 1 кг седмично.

Испанската войска признава, че наднорменото тегло може да се дължи и на " културни или даже психически фактори, които би трябвало да бъдат вярно премислени ".

Първи стъпки към подобряването на физическото положение са направени още през септември, а от " Ла Легион " оповестяват, че " реакцията е доста позитивна и първичните резултати са положителни ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР