Испания победи Италия с 3:0 в най-интересния двубой от световните

...
Испания победи Италия с 3:0 в най-интересния двубой от световните
Коментари Харесай

Иско разпиля Италия, Испания се вижда на световното след класика

Испания победи Италия с 3:0 в най-интересния дуел от международните квалификации. Срещата от група “G ” се трансформира в рецитал на плеймейкъра на Реал (Мадрид) – Иско. Успехът пък съвсем подсигурява първо място и присъединяване на Мондиал 2018 за иберийците, които събраха 19 точки. Адзурите останаха с 16 на второто място и евентуално ще би трябвало да минат през плейофи за класиране на Мондиала.

През първата част домакините имаха изразено преимуществото и попаденията в мрежата на Джанлуиджи Буфон пристигнаха закономерно.

Италианският капитан бе беззащитен в 13-ата минута, когато Иско извърши технично директен свободен удар и откри резултата.

Италия имаше късмет да изравни малко по-късно, само че ударът с глава на Белоти бе право в ръцете на Де Хеа.

Иско продължи да прави каквото си желае на терена и в края на първото полувреме още веднъж прониза Буфан. Испанският халф откри долния ъгъл с удар от границата на наказателното поле и " Бернабеу " избухна за повторно в мощни овации.

След почивката гостите пробваха да се върнат в мача, само че няколко пропуща охладиха ентусиазма им. Испания пък провежда мълниеносна контраофанзива, при която Серхио Рамос се озова по крилото, пусна към вратата по земя, а там Мората засече в мрежата за крайното 3:0.

В последната минута на постоянното време Мората вкара втори гол, само че попадението вярно бе анулирано поради засада. В идващите секунди Иско бе сменен от Давид Вия, а публиката избухна в овации и за двамата.

ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​ 


Super Goal Isco Spain 1 - 0 Italy 02.09.2017 HD by naxatebi

Isco Goal HD - Spain 2-0 Italy 02.09.2017 by azzata

Super Goal Alvaro Morata 3 - 0 Spain 3 - 0... by Adreanna-  
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР