Исляма се готви да приеме Димитър Желязков-Очите, научи България Днес.

...
Исляма се готви да приеме Димитър Желязков-Очите, научи България Днес.
Коментари Харесай

В турския затвор Митьо Очите се запали по исляма, иска 4 булки наведнъж

Исляма се готви да одобри Димитър Желязков-Очите, научи " България Днес ". От досада в турския затвор той съществено се е запалил по непознатата вяра и философия, разкриват приятели на несебърския Ал Капоне.

Вече три месеца Желязков търка нара в истанбулския пандиз " Малтепе ". Той бе пратен там при започване на август, когато бе задържан от турските управляващи поради следствие в България против него. Той е обвинен в управление на тайфа за рекет, палежи, побоища и опиати.

Развлеченията в турския затвор са мощно лимитирани. Единственото позволено четиво зад решетките е Библия или Коран, сочат разпоредбите в пандиза. За да облекчи престоя си в пандиза, Очите се сприятелява със своите съкилийници. Голяма част от " съквартирантите " на Желязков са мюсюлмани, които доста постоянно му разказвали за своята вяра и традиции. Така евентуално Желязков се възпламенява по тяхната религия, разкриват хора на Очите.

Заради новата си пристрастеност по исляма не било изключено Желязков да изиска да стане мохамеданин, издават хора от подземния свят. За Очите най-привлекателната концепция в религията въобще не била вярата в Аллах, а опцията да има четири дами едновременно, майтапят се приятелите му.

Любовните несполуки за Димитър Желязков стартират през 2001 година, когато остава вдовец. Тогава брачната половинка му Тянка е взривена от кола бомба. След гибелта й гъркинята Антигона Янулис поема семейството на мафиота и грижите за двете му дъщери Станислава и Ивелина. Постепенно от домашна помощница Янулис се трансформира в обичана на Желязков. Тя даже му ражда единствения наследник - Димитър Желязков-младши. Отношенията сред двамата охладняват преди повече от четири години, разясняват осведомени. Причина за разрива е атрактивната брюнетка Рената Николова, с която Очите се среща на бизнес среща във Варна. По това време мадамата е отпред на най-големия холдинг за рециклиращи компании у нас - " Трансинс ". Тя поема ръководството на компанията от татко си Николай Николов - Кольо Транса, който е наказан като гарант на ликвидиране и пратен доживот зад решетките.

" Ако одобри исляма, ще спре да се чуди коя да избере. Дали Антигона или Рената, а ще може и двете да ги вземе и още толкоз от горната страна ", майтапят се близки на несебърския Ал Капоне, който сега се намира в истанбулския затвор.

Желязков бе пратен в пандиза " Малтепе ", откакто бе зрелищно задържан край петзвездния истанбулски хотел " Рамада ". Изненадващо тогава компания не му прави нито Антигона, нито Рената, а апетитната лолитка Илина Сотирова. Това стана ясно от фотоси и видео, публикувани от турските управляващи. На фрагментите лъсват и двама обществено известни спътници на Желязков - зърненият необут и общински консултант от Бургас Бенчо Бенчев и някогашният народен представител Несрин Узун.

Очаква се скоро Митьо Очите да бъде върнат у нас и по този начин увлечението му по непознатата просвета да завърши, подозират негови доближени.

Миналата седмица бе обявено, че преди двайсетина дни е прегледан въпросът за връщането на Желязков на родна земя при цялостна секретност за българските управляващи. За идното изгонване на Очите бе доказано от основния прокурор Сотир Цацаров. Връщането му би трябвало да бъде проведено и изпълнено до броени дни. Така Очите ще бъде измежду първите пасажери, които ще посетят новото мегалетище, което бе намерено в Истанбул, майтапят се негови приятели.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР