ИСЛАМАБАД (AP) — Капитанът на Пакистан Бабар Азам се надява

...
ИСЛАМАБАД (AP) — Капитанът на Пакистан Бабар Азам се надява
Коментари Харесай

Бабар се надява, че пейсмейкърът Рауф ще възвърне пълната си форма и ще окаже влияние за Пакистан на Световната купа T20

ИСЛАМАБАД (AP) — Капитанът на Пакистан Бабар Азам се надява Харис Рауф да възвърне цялостната си форма след травма на рамото и да окаже въздействие на Световната купа T20 идващия месец.

Бързият боулинг Рауф е включен в тим от 18 индивида за идните обиколки на Ирландия и Англия, като Пакистан отсрочва празненството си с 15 играчи за Световната купа в Съединените щати и Западна Индия до 22 май.

Пригодността на Рауф, Мохамад Ризван, Ирфан Хан и Азам Хан ще бъде оценена по време на седемте T20s против Ирландия и Англия.

„ Не бях Не чаках, че той (Рауф) ще се възвърне толкоз рано и ще стартира още веднъж да играе боулинг “, сподели Бабар пред кореспонденти в Лахор в понеделник, до момента в който тимът се приготвяше да излети за Ирландия, където първият T20 ще се играе в Дъблин в петък.

„ Върху него има напън да се завърне. Говори се доста за травмата му и по какъв начин ще реагира на нея. Но мисля, че той ще даде добър отговор, тъй като когато си осигурите подобаваща отмора душевен и физически,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР