Искрено се надявам да намерим допирните точки за ясна и

...
Искрено се надявам да намерим допирните точки за ясна и
Коментари Харесай

Асен Василев към БСП: Да си кажем какво сме свършили и да продължим напред

Искрено се надявам да намерим допирните точки за ясна и стройна стратегия до края на годината, след което да си кажем какво сме свършили и да продължим напред .

Това съобщи вицепремиерът и финансов министър в оставка, само че и претендент за предстоящ министър председател Асен Василев по време на среща с Българска социалистическа партия - първата от серията съвещания за сформиране на ново държавно управление. Следващата съдружна среща е с " Демократична България ".
 Лорер: Не предлагаме постове преди да сглобим болшинството
Лорер: Не предлагаме постове преди да сглобим болшинството

Даниел Лорер чака да бъде мъчно съставянето на кабинет, само че Политическа партия не ги е боязън

Пред нас има доста тежка задача да успеем да съберем болшинство за едно държавно управление, което да работи в интерес за хората, сподели Василев при започване на срещата.

На договарянията от страна на Политическа партия са още ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров и някогашният началник на 47-то Народно заседание Никола Минчев, а от страна на Българска социалистическа партия - вицепремиерът и министър на стопанската система в оставка Корнелия Нинова, Атанас Зафиров, Георги Свиленски и Филип Попов.
 Невъзможната коалиция за Томислав Дончев - ГЕРБ и Политическа партия
Невъзможната коалиция за Томислав Дончев - ГЕРБ и Политическа партия

Оставката и изборите може да са освен вход, само че и излаз от политическата рецесия

По думите на Корнелия Нинова можем да стартираме диалог с една добра вест - доста се веселя, че можем да кажем, че няколко от огромните търговски вериги понижиха цената на хляба с 20%. Изтъквайки положителните неща, които постигнахме всички браншове, се веселя, че можем да продължим диалозите, да намерим общ път и нашето мнение съпътства оповестените от вас цели. Бих желала да допълним състава на държавното управление със обществена политика, опазване на здравето, обучение, стопанска система, битка с корупцията и остарелият модел на ръководство, настоя Нинова.

Нека да стартираме договарянията, уповавам се, че ще дадат резултат , добави Нинова.
 Борислав Гуцанов не чака леки диалози с Политическа партия
Борислав Гуцанов не чака леки диалози с Политическа партия

Българска социалистическа партия не знае дали ще поддържа кабинет на Асен Василев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР