Искрено благодаря за вашата подкрепа, отбелязвам тази кампания като най-успешна

...
Искрено благодаря за вашата подкрепа, отбелязвам тази кампания като най-успешна
Коментари Харесай

Николай Димитров: Доказахме, че жителите на община Несебър са интелигенти, въпреки цялата пропаганда

Искрено благодаря за вашата поддръжка, означавам тази акция като най-успешна за последните години, декларира той

Вярвам, че нападателният метод не е ключ към триумф, както и към положително ръководство, се споделя в обръщението на Николай Димитров

Кандидатът за кмет на Несебър Николай Димитров благодари на своите гласоподаватели и регистрира като голям триумф резултата от първия тур на локалните избори. Тази неделя, 5 ноември, гласоподавателите в Несебър ще решат кой ще бъде новият градоначалник в най-богатата община в България.

Ето какво написа изказването на Николай Димитров, който управляваше Несебър от 2007 година:

„ Скъпи другари,

Искрено благодаря за вашата поддръжка на провелите се през вчерашния ден локални избори. В работата си като кмет, както и във всяка своя акция постоянно съм се водил от концепцията за почитание към всеки собствен конкурент. И по този начин ще бъде отсега нататък.

Отчитам като голям триумф резултата, получен на фона на масираната акция от операции, компрометиране на вота и клюки, отправени към мен и работата на Общината през последните месеци, на която всички станахме очевидци. Вярвам, че нападателният метод не е ключ към триумф, както и към положително ръководство. Вярвам също по този начин, че частно-корпоративният интерес не е редно да бъде мотивация, зад която и да е кандидатура.

Жителите на Община Несебър заслужават същия достъп до артикули и услуги, какъвто имат хората в други градове. Както и на право на избор, независещ от монопол. И отговорно декларирам, че не скърбя за това, че поех по пътя да им го осигуря.

Отбелязвам тази акция като най-успешна за последните години поради събитията, тъй като доказахме, че жителите на Община Несебър са интелигенти макар цялата агитация. Благодаря ви от сърце, че сте непроменяемо зад мен през всички тези години! Призовавам ви тази неделя да потвърдим, че сме едно семейство, в което място има единствено и само откровеното желание!

Благодаря! “

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР