Искра Радева живее втори живот, благодарение на лекарите в болница

...
Искра Радева живее втори живот, благодарение на лекарите в болница
Коментари Харесай

Искра Радева живее втори живот след Ковид-19: Бях в критично състояние в болница!

Искра Радева живее втори живот, с помощта на лекарите в болница " Лозенец ", в която постъпва в тежко положение с ковид, разбра HotArena .

Дни наред медиците поставят денонощни грижи за звездната актриса, първо в ковид-отделението, а по-късно и в интензивното, където както е известно са най-тежките случаи.

В първите дни след заразяването си Радева вдигнала температура, само че решила, че може да се оправи сама, без намесата на медицината. " Вдигнах висока температура и почнах да поглъщам един антибиотик, за който се приказва, че работи. Температурата стигна 39.6, колкото да я смъквах до 38. Така карах 5-6 дни. Ако имате висока температура, мигновено се обадете в болница. Вирусът е доста подъл и доста бързо работи!

Аз потърсих помощ чак на седмия ден, когато към този момент колкото да гледах. Д-р Спасов, наш другар, като чу признаците, сподели незабавно да отивам в болничното заведение. Влязох в коронавирус отделението, вливаха ми системи и температурата падна. Точно мислех, че ще ме изписват и ме вкараха в интензивното с двойна бронхопневмония и дефицит на О2! Хора, не трябва да вършиме като мен. Това направих аз и влязох в болница! ", описа за конфликта си с COVID-19 Радева пред Би Ти Ви.

Тя благодари за всеотдайността и грижите на лекарите в болница " Лозенец ". Чак откакто актрасата поукрепнала, те й споделили, че в продължение на едно денонощие е била в сериозно положение. " Имало е едни сериозни 24 часа. Аз не съм ги усетила по този начин извънредно, само че очевидно са ми икономисали това, догато се борех с вируса. Много е значимо още първоначално инфектираните да се обръщат към доктор и да търсят помощ ", натърти още един път тя, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР