Исковата молба от страна на Отровното трио срещу председателката на

...
Исковата молба от страна на Отровното трио срещу председателката на
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Цвета Караянчева официално е на съд за клевета

Исковата молба от страна на Отровното трио против председателката на Народното събрание Цвета Караянчева е изпратена до Софийски областен съд. За това осведоми.
От " Отровното трио " съблюдаваха заканата си да подведат Караянчева под правосъдна отговорност поради изявлението ѝ, че олигарси зад граница и по-конкретно Васил Божков финансират митингите и самите уредници от " Отровното трио ".
 ”Отровното трио ” с доклад за изхарчените пари, ето какъв брой средства имат в сметката си ”Отровното трио ” с доклад за изхарчените пари, ето какъв брой средства имат в сметката си
Лидерите на митинга от ”Отровното трио ” направиха доклад на получените като подаяние и изхарчени средства. В момента по боклук...
 От своя страна Караянчева изрече изказване, че възможни правосъдни каузи по тази тематика не я тормозят по никакъв метод.
Това се случи в Кърджали, където тя участва дружно с премиера Бойко Борисов на тържественото освещаване на манастирски комплекс " Св. Йоан Предтеча ".
На излизане от постройката тя беше посрещната с крясъци " Оставка ". Наложи се полиция да я ескортира, с цел да може да напусне региона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР