Искате очевидни промени, нови емоции и впечатления? Животът сега не

...
Искате очевидни промени, нови емоции и впечатления? Животът сега не
Коментари Харесай

Как да промените радикално съдбата си: практически съвети

Искате явни промени, нови страсти и усещания? Животът в този момент не ви устройва? Не ви харесва и това по какъв начин се развиват събитията във вашата? Нека да го променим. Това са 3 на практика съвета по какъв начин да го извършите. Определено ще ви оказват помощ да видите смяната!

Сменете обкръжението си

Тези хора, които са до вас (сезонно или към този момент десетилетия) дефинират вашето настоящо положение и метод на мислене. Независимо дали го желаете или не, те ви въздействат. Вие сте като скачени съдове, които преливат един в различен това, с което са цялостни.

Ако средата ви е положителна, вдъхновяваща и прочувствено здрава – поздравления! Но в случай че хората покрай вас непрекъснато хленчат, цялостни са с негативизъм и обезверение, би трябвало да се отдалечите от тях. Това не значи, че би трябвало изцяло да спрете общуването с тях, не. Но би трябвало да ги изключите от близкия си кръг.

Помислете какъв човек желаете да бъдете. И подбирайте другарство по този стандарт. Повярвайте, когато започнете въображаемо да търсите подобаващи хора, ще започнете да ги притегляте!

Също по този начин започнете да четете книги и да гледате видеоклипове на изключителни, мъдри хора, които харесвате. Това въздейства и на вас. Дори непрекъснатото другарство с Бога е другарство с Него!

Сменете дейностите си

Сега би трябвало да поработите върху дейностите си. Променете навиците си, разбийте стандартите, изтрийте остарелите стратегии за държание и заредете нови.

Например, започнете да бягате, пейте, запишете се на уроци по танци или изобразяване, започнете да приготвяте здравословни закуски, научете се по какъв начин да вършиме вкусни пресни сокове за цялото семейство, регистрирайте се като доброволец, започнете да пишете публикации. Колко е забавно в близост! Не се крийте в килера на ориста, когато целият свят е отворен пред вас!

Идете на екскурзия (поне в личната си страна за начало), усмихвайте се, разширете хоризонтите си. И тогава новите благоприятни условия ще нахлуят в живота ви!

Просто не спирайте да вършиме нещо ново. Правете! Действайте! Постигайте!

Променете мислите си

Резултатите в живота ви зависят от вашите мисли. Опитайте се да погледнете на всичко от друг ъгъл, позитивен и реален. Не се заблуждавайте с илюзии, само че не се обезсърчавайте. Включете сериозното мислене и не бързайте да се поддавате на страсти.

Във всяка обстановка се пробвайте да намерите нещо положително и да извлечете опит. Защото всичко, което е в този момент и ще бъде, е вашият живот. Не се връща, той към този момент е на път. И във вашите сили е да го извършите хубав!

А това, което е невероятно за вас, е допустимо за Бога! Говорете с Него, поискайте мъдрост и любовта Му да ви изпълва всеки ден!

Пожелаваме ви прелестна есен и орис, изпълнена с романтика и завършения!

Източник 5sfer

Вярвате ли, че единствено една дума може да повлияе на вашата орис? Може!

 

Всички сме чували, че задачите би трябвало да бъдат вярно дефинирани. Това важи и за думите, с които ги формулираме. Избягвайте разрушителните!: „ Аз ще реализира, ще принудя, ще принуждава, ще победя,…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР