Искате ли да знаете всичко за себе си и какви

...
Искате ли да знаете всичко за себе си и какви
Коментари Харесай

Какви сте в действителност? Изберете картинка и разберете!

Искате ли да знаете всичко за себе си и какви сте в реалност? Тогава изберете картинка!

№ 1. Спокоен океан

Вие сте тайнственост за другите. Във вас живеят две души. Едната е спокойна, втората – разпръсква емоции. Никога няма да е скучно с вас. Вие сте отворени за завършения, но най-вече цените домашния уют и топлота. Трудолюбиви сте, само че обичате и да се забавлявате – умеете да съчетавате тези две области.

№ 2. Бурна река

Обичате всичко ново: познания, места, пътувания. Но за нищо няма да размените компанията на старите си другари! Всичко се свежда до самите вас! Обичате живота и се стремите да го живеете пъстро, само че не забравяйте за отговорността. Приятелите ви обичат и идват при вас за съвет.

№ 3. Ледник

Стабилност, лоялност и вътрешен глас – всичко това обгръща вашата персона. Хората ви обожават за вашите положителни препоръки. Имате харизмата, която ви прави център на внимание във всяка компания. Ако обещаете нещо, то ще го извършите непременно. Вие сте лидер! Вашето мнение е скъпо за вашите близки и другари.

№ 4. Спокойно езеро

Вие сте човек, който постоянно ще оказва помощ на близък си. Но постоянно някои хора ви употребяват за лична полза. Помислете за това в свободното си време! Вие сте спокоен човек, който обича да остава измежду домашния уют, само че се пробвате да не пропускате и тихите партита. Имате положително сърце и сте човек, който може да се назова “солта на земята ”.

№ 5. Шумен водопад

Вие сте силен човек. Винаги гледате действително на живота, разбирате границата сред фантазии и реалност. Вие сте мъдрец, който обича да остава самичък със себе си. Но това не трае дълго. След това от това положение излизате цялостни със мощ и сила. Вие сте заряд за всяка компания, тъй че ви канят на всички места и хората обичат да са сред вас.

Вижте още: Тайната книга на масоните ще ви даде отговор на трогателен въпрос

№ 6. Малко езерце

Вие сте най-търпеливият човек на света. Никога не съдите никого и не давате препоръки, ако не бъдете помолени за това. Вие сте откровени и оценявате истинността в хората. Не понасяте грубостта. Вие сте обичани и ценени от приятелите си.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР