Искате ли да зарадвате своята любима дама, майка, приятелка или

...
Искате ли да зарадвате своята любима дама, майка, приятелка или
Коментари Харесай

Какъв подарък иска да получи всяка от зодиите за 8 март

Искате ли да зарадвате своята обичана дама, майка, другарка или колежка? 8 март е превъзходен мотив да сътворите за тях съвършената изненада и да им я поднесете с обич и почитание.
Ето ги и нашите оферти:
Скорпион
Скорпионите са хора, които умеят да ценят най-малките жестове даже. Те не толкоз обичат да получават дарове, колкото сами да си ги вършат. Така знаят, че в никакъв случай няма да се разочароват и постоянно ще получат тъкмо това, за което са мечтали.

Можете да поставите пари в плик. Да надпишете картичка с благо обръщение и да ги усмихнете откровено и необятно!
Стрелец
 Какъв подарък желае да получи всяка от зодиите за 8 март (Част 1) Какъв подарък желае да получи всяка от зодиите за 8 март (Част 1)
Подаръците са нещо извънредно прелестно. Кой не обича да ги получава? Всеки се надява да получи тъкмо това, което си е поискал. Поняк...
Привърженици са на ексцентричните хрумвания. Винаги са в търсене на изумителното. Те мечтаят да получат нещо скъпо и красиво. Не се интересуват толкоз от опциите на човек, колкото от своите персонални терзания. Зарадвайте ги с нещо, за което сте сигурни, че желаят.

Козирог
Тази зодия е много своенравна. При тях нещата наподобяват по един напълно друг метод. Ако им подарите това, за което са загатнали пред време, надали ще съумеете да ги зарадвате. Ако решите да им купите това, което напълно скоро са ви споделили, че желаят да получат, няма да го оценят, тъй като не ще го одобряват като изненада.
Каквото и да им поднесете, не очаквайте бурни безредици и безчет благодарности.
 Най-добрите пожелания за 8 март Най-добрите пожелания за 8 март
Международният ден на дамата се чества всяка година на 8 март. Това е ден за интернационално самопризнание на икономическите, политическите...
Водолей
Те са най-големите почитатели на подаръците. Винаги желаят по доста и от всичко. Не са сигурни какво тъкмо желаят да получат като изненада, само че пък желаят да го имат. Малко странни и бързо трансформират мнението си, по тази причина на половинките им е мъчно при избора на подарък.
Ако ли обаче прекомерно дълго го мислите, ние ви съветваме да изберете безценен мирис и да погалите самочувствието им.
Риби
Нежни, чувствителни и сантиментални, те ще се зарадват на всяко нещо, в което участва романтика. Обичат сърчицата, розите и пенливото вино. Една сантиментална вечеря е задоволително благ жест за дамите Риби!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР