Искате ли да се запасите с клинове, спортни сутиени, суитове

...
Искате ли да се запасите с клинове, спортни сутиени, суитове
Коментари Харесай

Пазарувайте любимите клинове на звездите на по-ниска цена по време на края на годишната разпродажба на Alo Yoga за 2023 г.

Искате ли да се запасите с клинове, спортни сутиени, суитове и други дейни дрехи преди края на 2023 година? Няма потребност да увеличавате спестяванията си с помощта на разпродажбата в края на годината на Alo Yoga.

От в този момент до събота, 30 декември, купувачите могат да вземат до 70% отстъпка от най-продаваните стилове от основаната в Лос Анджелис начин на живот марка, обичана на звезди, в това число Кендъл и Кайли Дженър, Хейли Бийбър и Оливия Уайлд.

Сред изгледите на огромно понижение? Университетската тенис пола на Alo ($74 $44), както се вижда на Амелия Хамлин и Кая Гербер, и 7/8 Airbrush Legging с висока талия ($98 $58), обичани от хора като Алесандра Амброзио и Роузи Хънтингтън-Уайтли.

По-долу пазарувайте няколко от обичаните ни разпродажби, преди да е станало прекомерно късно — и се пригответе да вдигнете новогодишните си фитнес решения (или просто играта си за почивка) на висока скорост.

Alo Yoga 7/8 Airbrush кли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР