Искате да сбъднете американската си мечта. В същото време сте

...
Искате да сбъднете американската си мечта. В същото време сте
Коментари Харесай

Работа-мечта! Тази винарна плаща $10 000 на месец

Искате да сбъднете американската си фантазия. В същото време сте фен на виното и странник по душа, който жадува за красиви дестинации? Искате ли да получавате пари и за двете? Е, тази работа е за вас. Винарската компания Murphy-Goode разгласи, че набира нови членове за екипа си, основан в Сонома, щата Калифорния.

" Търсите смяна в кариерата си и желаете да преследвате пристрастеността си? Тогава покажете познания и умения по отношение на метода на развъждане на лозя и правене на виновност като каберне, розе и шардоне. Кандидатствайте за в действителност добра работа ", показва компанията на страницата си и в обществените мрежи.

Колкото и да е необикновено, месечната заплата е 10 000 $, като е обезпечена и безвъзмездна квартира в Сонома за една година, оповестява T+L, представен от profit.bg.

Новата работа фантазия започва със запознаване с условията на винопроизводителя Дейв Реди-младши и продължава с ежедневни старания за приемане на качествена годишна продукция. Самата компания пък ще работи за новия си чиновник, като подкрепя развиването му в лозаро-винарската промишленост, придобиване на съществени знания за лозята, винарските действия и виното като цяло, както и проучване на възходящия и динамичен свят на електронната търговия. Освен това новият чиновник ще работи с екипа за повишение на известността и търсенето на продуктите на винарна Murphy-Goode.

Освен работата фантазия, служителят ще получи и шанса да се запознае с винения регион Сонома, както и да построи взаимоотношения със чиновници, търговци и консуматори на Murphy-Goode.

Кандидатите за работа би трябвало да са навършили 21 години и да имат позволение да работят в Съединени американски щати. За да се включат в конкуренцията, би трябвало да показват видео, обясняващо за какво това е мечтаната позиция за тях.

Те ще бъдат оценени по автентичност и креативност, насъбран опит и набор от умения. Заявления към този момент се одобряват на www.murphygoodewinery.com, а крайната дата е 30 юни 2021 година

Винарната е основана през 1985 година от тримата другари и фенове винари Тим Мърфи, Дейл Гуд и Дейв Рийди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР