Искате да отслабнете? Процесът на отслабване е твърде бавен? Тези

...
Искате да отслабнете? Процесът на отслабване е твърде бавен? Тези
Коментари Харесай

Чудни дренажни напитки за скоростно отслабване

Искате да отслабнете? Процесът на намаляване е прекомерно муден?

Тези питиета ще ви оказват помощ да го ускорите. Използвайте една от долните предписания и доста скоро ще кажете довиждане на наднорменото тегло!

Една от аргументите за пълнотата е задържане на течности в тялото и в мастните кафези. Мастната тъкан има способността да всмуква и задържа вада като гъба. И това освен усилва размера и тежестта, само че също по този начин забавя всички метаболитни процеси в тях.

Само когато непотребната течност изчезне, стартира изгарянето на мазнините. В допълнение, дружно с непотребния флуид, от тялото се отстраняват токсините и продуктите от разлагането. В мастните кафези метаболитните процеси се възстановяват, което значи че изгарянето на мазнините се усилва.

Въоръжете се с тези 6 предписания за дренажни питиета, които елементарно се подготвят у дома!

1. 2 с.л. нарязани листа от билката майка и мащеха се прибавят към 200 мл вряла вода. Настойката се оставя за 1 час в термос и се прецежда. Пие се по 1 с.л. заран и вечер преди хранене.

2. 1 ч.л. сухи, натрошени листа от бреза се прибавят в 200 мл гореща вода. Добавя се 0. 5 ч.л. мед, пие се 30 минути преди хранене два пъти дневно.

3. 30 г плод от касис се изсипва в 500 мл вряща вода. Охладената настойка се приема 3 пъти дневно по 0. 5 ч.ч.

 чай от ягоди

4. Залейте 2 с.л. сушени ягоди - плод и листа с чаша вряла вода. Престояват по този начин 2 часа, пие се по 1 с.л. 4 пъти дневно преди хранене.

5. Залейте 2 ч.л. изсъхнал цвят от невен в 500 мл вряла вода. Престоява по този начин 20 минути, приема се по 0. 5 ч.ч. три пъти дневно преди ястие.

6. Изсипете 1 ч.л. сухи стебла от полски хвощ и го залейте като чай с вряла вода. Пеете три пъти дневно по ¼ ч.ч.

Тези питиета освен понижават размера и тежестта, само че връщат еластичността на кожата вследствие на което, фигурата става по-ясно изразена и стегната.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР