Искате да можете да публикувате неща във Facebook, без да

...
Искате да можете да публикувате неща във Facebook, без да
Коментари Харесай

Как да поствате във Facebook чрез SMS

Искате да можете да публикувате неща във Фейсбук, без да се постанова да инсталирате настрана приложение? Или пък сте от изчезващия тип хора, които към момента не имат смарт телефон? Не се тревожете. Има елементарен метод да публикувате в обществената мрежа и посредством SMS.

Как става това? Впишете се в акаунта си във Фейсбук от компютър. Отидете на Settings, по-късно на Mobile. Кликнете на Add another mobile phone number, в случай че към момента не сте добавили номера си към профила си в уеб страницата.

След като изберете доставчика си и натиснете Next, ще би трябвало да изпратите SMS с текст " F " на номера за SMS-и на Фейсбук (32665).

Ще получите код за удостоверение, който ще би трябвало да напишете в полето в pop-up прозореца във Фейсбук. За по-голяма сигурност се предлага да НЕ кликате кутийките Share my phone number with my friends и Allow friends to text me from Фейсбук.

Сега всичко, което би трябвало да извършите, с цел да публикувате статус в обществената мрежа, е да изпратите SMS с текста на статута на номера на Фейсбук.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР