Искате баницата, която сте приготвили, просто да се топи в

...
Искате баницата, която сте приготвили, просто да се топи в
Коментари Харесай

Това се казва баница – направена във форма за кекс

Искате баницата, която сте приготвили, просто да се топи в устата? Тогава я пригответе по нова рецепта – във форма на кекс – по този начин тя с изключение на превъзходна усет ще бъде и изумително пухкава! За задачата, в подобаваща купа разбийте 6 броя яйца; към получената разбивка прибавете поредно 120 мл олио, един бакпулвер и 200 мл газирана вода.

Разбъркайте грижливо получената примес и откакто изсипете в нея към 300 г натрошено сирене – разбъркайте грижливо още веднъж.

Сега е ред да прибавите главната съставна част – 500 г авансово нарязани и отделени една от друга кори и внимавайте частите да попият хубаво!Намажете съда с формата за кекс, в който ще печете баницата, откъм вътрешната му страна с олио и изсипете в него готовата примес.

Поставете във фурната съда с по този начин приготвената примес, задайте температура на програматора от към 180 градуса и контролирайте образно степента на изпичането. Нарежете на неголеми части още топлата, само че не гореща баница и я поднесете, очаквайки изцяло заслужени овации!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР