Исканията на протеста са ясни: оставка на правителството, оставка на

...
Исканията на протеста са ясни: оставка на правителството, оставка на
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Искаме Народното събрание да се разпусне и да има нови избори

" Исканията на митинга са ясни: оставка на държавното управление, оставка на основния прокурор и предварителни избори. Това са и нашите претенции. Ние сме част от този митинг, макар че ние не го организираме, само че доколкото нашите визии съответстват, въпреки всичко това е пъстър митинг, само че главната тематика, искане на този митинг е ясна, ние поддържаме настояванията на митинга, участваме ", сподели в " Още от деня " по Българска национална телевизия Кристиан Вигенин, народен представител от Българска социалистическа партия и зам.-председател на Народното събрание.

" Този митинг е, както го дефинира и президентът в първия ден, почтените хора се изправят против мафията в ръководството. Нямаме поради несъмнено десетките хиляди почтени хора, които са членове, симпатизанти на ГЕРБ, само че мафията е овладяла държавното управление, овладяла е другите управляващи ", акцентира той.

И прикани да се обединят в тези претенции и леви, и десни, и центристи, всеки, който желае същинска смяна в България. " Мисля, че рано или късно този митинг ще успее ", съобщи Вигенин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР