Искането за освобождаване на е първа грешна стъпка на Мария

...
Искането за освобождаване на е първа грешна стъпка на Мария
Коментари Харесай

Александър Йорданов: Искането за освобождаване на Гешев е първа грешна стъпка на Габриел

Искането за освобождение на е първа неверна стъпка на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова. Това написа в профила си във Facebook евродепутатът от ГЕРБ-/ЕНП Александър Йорданов  Александър Йорданов Александър Йорданов е роден е на 13 февруари 1952 година във Варна. Политик и посланик, книжовен. „ Лошо начало. Жалко “, написа още Йорданов. 

Тази сутрин номинираната от ГЕРБ- за министър-председател Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова разгласи, че първото, което ще направи министърът на правораздаването в нейното държавно управление, е да внесе във Висшия правосъден съвет (ВСС) искане за освобождение на поради уронване на престижа на правосъдната власт.

Пред парламентарната група на ГЕРБ- Габриел показа 10 целта, по които ще работи възможното държавно управление с първия мандат. Сред тях тя открои правосъдна промяна, приемане на главните закони, механизъм за следствие на основния прокурор, Наказателно-процесуален кодекс, промени в Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество и нейното делене на комисия с проверяващи функционалности и Комисия по лишаване на нелегално добито имущество. Нещата даже не би трябвало да стопират дотук, а да се стигне до конституционна промяна, разяснява тя.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР