Искането за оставка на главния прокурор Иван Гешев може да

...
Искането за оставка на главния прокурор Иван Гешев може да
Коментари Харесай

Бившият шеф на ПеПераста Стою обикаля ефира и реве: Сънувах, че Гешев арестува Бойко Борисов

„ Искането за оставка на основния прокурор Иван Гешев може да бъде оттеглено. Възможно е Висш съдебен съвет да си подаде оставката. “ Това съобщи в „ Референдум “ Антон Станков – ръководещ съучастник в адвокатската фирма „ Станков-Стоев и сътрудници “.
На въпрос на водещата на предаването дали фактически той разполага с такава информация Антон Станков троснато съобщи: „ Е, не-сънувах го “.
„ Защо би трябвало да се в профил предварително основният прокурор? Това не е най-големият проблем в правосъдната система. “ Това декларира пред bTV през април 2022 година някогашният правосъден министър Антон Станков.
Интересно е, че ръководещ съучастник в адвокатската фирма на Антон Станков е и бащата на номинирания за началник на правна комисия народен представител от ПП-Стою Стоев. 30-годишният Стоев беше избран от „ Промяната “ и персонално от Лена Бориславова за индивидът, който ще организира цялостна правосъдна промяна. Интересно за какво сътрудникът на бащата на „ реформатора на правосъдната състема “ и негов сътрудник в адвокатската адвокатска фирма пази гневно Иван Гешев.
По-рано денем Антон Станков съобщи по БНР, че щом Иван Гешев назовава Бойко Борисов „ лицето “ това означавало, че ще бъде обвинен. Шефът в адвокатската фирма на Стою Стоев от Политическа партия стигна и по-далеч в изказванията си, заявявайки, че Бойко Борисов е станал народен представител, с цел да придобие имунитет. Нещо, което водачът на ГЕРБ е коментирал като причина няколко пъти да се отхвърля от мястото си в Народното събрание.
След като завърши политическата си кариера в Национална движение „Симеон Втори" Антон Станков беше арбитър в ток шоуто „ Съдебен спор “. В последните месеци името му беше забъркано в любовна връзка с актрисата Диана Димитрова, която той отхвърля.
През 2015 Антон Станков защитаваше и скандалната съдийка Владимира Янева. „ Владимира Янева изясни в сряда пред Висшия правосъден съвет, че не помни диалога си със съдийката Румяна Ченалова, който даде началото на аферата „ Яневагейт “, сподели юристът й Антон Станков, някогашен правосъден министър в кабинета „ Сакскобургготски “.
 
 
 
 
 
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР